Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här har jag sparat på Instagram

08:02 | oktober 4, 2019

God morgon! Jag har precis gått upp, virat in mig i morgonrocken och väntar på att kaffet ska bli klart. Jag kommer stationera mig i soffan nu på förmiddagen och jobba härifrån. Ibland är det lite mer effektivt så och mina härliga kollegor är på annat håll så då passar det perfekt. Har lite ärenden i eftermiddag så åker in till kontoret lite senare tänkte jag.

Men, innan jag börja tugga i mig dagens to do så tänkte jag att vi skulle djupdyka ner i mitt sparade album på Instagram. Varför är det så kul att kolla på vad folk sparar ner för bilder? Det kanske bara är jag som tycker det? Det säger så mycket om humör, känslor, inspiration.

Just nu känner jag mig hooked på glitter, vill fylla hela garderoben med massa glittriga plagg. Jag ska på två födelsedagsfirande i helgen och känner verkligen för att klä upp mig till tänderna och ha något riktigt festligt på mig. Vill ha något färgglatt, glittrigt, festligt – extra allt liksom hhehe! Men känner också att det kan bli lite kallt med klänning så kommer förmodligen banga och köra byxor i slutändan.. Men ambitionsnivån är hög i alla fall!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här