Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Vinn ett presentkort och styling hos Afound värde 10 000 kr!

12:00 | oktober 6, 2019

Dagens bästa nyhet? Tillsammans med Afound har vi just nu en tävling där ni har chans att vinna mode för ett värde av 10 000 kronor och en härlig styling session ihop med oss! HURRA! Det är superenkelt och tävlingen pågår till 17/10! Vi kommer hänga i Afounds butik tillsammans med den lycklige vinnaren och ge våra bästa tips och knep när det kommer till mode och styling!

Jag har varit hooked på Afound sedan de lanserade och tycker att hela affärsidéen är bra men framför allt, nödvändig! Afound är en ny outlet som handplockar produkter från stora modehus till mindre Skandinaviska designers och de bästa budgetkedjorna. Vart tar butikernas lager vägen när de uppdaterar med nya kollektioner? Jo till Afound så klart! Så det finns god chans att den där kappan du ville ha för två säsonger sen finns att fynda där – till 60-80% av priset! Du kan alltså shoppa en helt ny garderob för ett presentkort värde 10 000 kr! Afound har allt från kläder, skor och accessoarer till träningskläder, inredning och diverse livsstilsprylar – de har allt! Och för både dam, herr och barn så det finns något där för hela familjen! 🙂

Vi har fått styla oss i våra favoriter och plockat ut de bästa höstnyheterna som finns i butik och online just nu –

HÄR HITTAR NI DEM!

Det är busenkelt att tävla och allt du behöver göra är att signa upp dig på Afounds nyhetsbrev, tipsa en kompis om tävlingen och motivera varför just du vill vinna. Den här chansen vill man ju faktiskt inte missa?

LÄS MER OCH VAR MED OCH TÄVLA HÄR!

Hoppas ni vill vara med och ha chans att vinna 10 000 kr att shoppa för hos Afound <3


3 kommentarer3 kommentarer om “Vinn ett presentkort och styling hos Afound värde 10 000 kr!”

    Hej!
    Var någonstans skriver man motiveringen när man tävlar? Hittar inget fält för det. Ha en fin kväll!

    Svara

    Hej! Var ska man kommentera när man är med i tävlingen? Hittar inget fält för det. Ha en fin kväll!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här