Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Mini dress

19:26 | oktober 7, 2019

Klänning, Gestuz.

Tips på perfekt nyårsklänning! Fick hem den här klänningen för ett par veckor sedan och tänkte egentligen haft på mig den i helgen men har kommit på att jag vill göra en justering hos skräddaren innan jag använder den. Den kommer från Gestuz och borde landa i butik när som helst. Egentligen går den ner till knäna men då jag verkligen har feeling för alla mini dresses (plus glitter och mycket volym) just nu så tänkte jag faktiskt lägga upp den några centimeter. Blir perfekt att packa ner i resväskan till London nästa helg!


2 kommentarer2 kommentarer om “Mini dress”

    This is a fantastic article! I just love the way you articulate everything and present it to us. I have been going places for the best stuff and guess what, I finally landed on the right page. I am so happy to be here. I was thinking if you could check and tell us about

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här