Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Veckans planer

16:01 | oktober 7, 2019

Hello gänget! Hur mår ni? Hoppas er helg varit super! Jag har fått det bästa av båda världar – vilket för mig oftast betyder en festlig middag med stök och en lugn kväll med familjen, så jag är nöjd med balansen. När jag vaknade i går var jag helt bombsäker på att det var måndag och jag skulle upp och jobba så gissa den glada överraskningen när det bara var söndag, tog väl tillvara på den sovmorgonen och möjligheten att ligga i sängen hela morgonen och äta en lång frukost framför Nyhetsmorgon.

Den här morgonen kände jag mig riktigt, riktigt utvilad när jag vaknade. Det är första gången på väldigt länge jag inte stänger av mitt alarm i sömnen och fortsätter snooza likt en zoombie. Kanske är det min nya träningsrutin som gör underverk? I så fall kommer jag fortsätta släpa mig till gymmet flera gånger i veckan!

Hur ser veckan ut då? Jag har suttit och preppat artiklar för veckan hela dagen på kontoret för att jag ska ha mer tid för möten, pressvisningar, kampanjer osv. Känner att jag halkat in rätt mycket på rutin i jobbet och att jag behöver få mig en kreativ boost för att vakna till liv igen, för mig brukar det alltid hjälpa att gå ut, träffa folk, mingla. Att bara komma iväg från skrivbordet lite.

Har en mysig aw inbokad i morgon, ett stopp i Stories Ateljé och lite senare i eftermiddag ska jag förbi Spoil för en snabb genomgång av Baum und Pferdgarten SS20. Ska fota mer så jag har lite mer att visa er i veckan <3


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här