Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Wishful thinking

17:48 | oktober 8, 2019

Väska, Samsoe. Byxa, Topshop. Väst, Arket. Ring, Sophie by Sophie.
Blazer, & Other Stories. Stövlar, & Other Stories.

Nä nu är det mycket på önskelistan….Jag brukar sällan beställa byxor på nätet för jag tycker det är så svårt med passform osv men farligt nära att strunta i det och klicka hem dessa i snake print från Topshop. Hoppas de finns kvar i butik när jag åker till London nästa helg. Och ser ni väskan? Den är faktiskt redan hemma hos mig men med tanke på att jag oftast släpar på både dator, träningskläder, matlåda osv så är den inte optimal för mitt vardagsliv men jag längtar efter att använda den. Mer på önskelistan då? Jo den här magiska brudklänningen signerad Sarah Abbasi. Jag har ju inte i närheten ett giftermål men visst är klänningen helt fantastisk?

Jag jagar också en läderblazer, den här från Stories hade ju varit perfekt men den verkar vara slutsåld dessvärre.. Även sugen på att unna mig en fin klocka, haha. Men det får nog bli vid ett senare skede. Men tips om ni vill köpa en klocka second hand, Vestiaire Collective har ett riktigt bra utbud!


1 kommentarer



En kommentar om “Wishful thinking”

    Förra höstens mode var verkligen inte min grej, men alltså, I’m all for it denna hösten!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här