Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

19:37 | oktober 12, 2019

+ Created with APPRL

Har precis slagit mig ner i soffan med ett glas vin och väntar på att middagen ska bli klar. Har städat, rensat, sorterat och pysslat i säkert sju timmar och har fortfarande en del kvar. Blev fast i badrummet när jag började gå igenom hela mitt badrumsskåp och alla 7000 krämer som står där. Och då är jag ändå den som brukar säga ”jag är inte särskilt hudvårdsintresserad”. Ändå har jag lyckats samlat på mig sjukt mycket genom åren. Har säkert varit fem rundor till soprummet, och plockat ihop påsar till vänner med sådant som fortfarande kan användas.

Vi har äntligen styrt upp vårt källarförråd också så i morgon ska jag fortsätta med garderobsstädning. Ska ner med massa sommarkläder och skor och byta ut mot höstjackor och boots istället. Så trött på att byta garderob efter säsong men det är bara att göra. När vi köper en större lägenhet i framtiden är walk in closet mitt enda måste. Egentligen ett badkar också men kan verkligen offra det för en större garderob.

Okej nu har jag babblat klart om min dag. Hoppas ni har en bra helg också! Jag har hunnit börja packa mentalt också, åker ju till London nästa helg och kommer packa ner boots, denim och stora kavajer, så sugen på en färgglad väska med. Kappan från Nanushka är verkligen en dröm, men prislappen är ju något hög annars hade jag gärna burit den i höst!

Hoppas ni har en mysig helg <3


1 kommentarer



En kommentar om “On my mind”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här