Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Helgen i åtta bilder

21:28 | oktober 14, 2019

Hej och välkomna till helgen då jag knappt lämnade lägenheten… Om inte alla mina rundor ner i källarförrådet räknas då så klart? I fredags var jag på en aw med en kompis och när jag kom hem stod maten på bordet.. nästan iaf! Risotto med svamp och tryffel stod på menyn och jag ger den en 7a men kvällen i helhet får en tia!

Vaknade hyfsat tidigt i lördags och åt frukost i sängen framför Nyhetsmorgon, det absolut bästa med helgen! Sedan stod storstädning på schemat och jag började i badrummet, där jag också fastnade när jag skulle rensa att hyllor och skåp. Jag har ett väldigt överflöd av krämer och skönhetsprodukter som mest står och samlar damm, tråkigt nog. Så efter att ha rensat ut några kassar kände jag mig flera kilo lättare, och jag kan äntligen se ordentligt i hyllorna och flaskorna trillar inte längre ut när jag öppnar skåpet..

Fyra favoriter i badrumsskåpet:

Serum från Sensai, dagkräm från Estée Lauder, nattmask Exuviance & ansiktsmask från Exuviance. Ska du bara köpa en av dessa? Då är det nattmasken från Exuviance!!!!

Titta, så fint det blev! Synd att jag inte har någon före bild.. Fortfarande jäkligt mycket saker, och inte en skymt av min sambo syns… Borde ju kanske rensa bland några av dessa påsarna från Glossier också, kanske får bli ett kvällsprojekt den här veckan..Undrar hur mycket onödigt som ligger i dem..

Vi lagade en tidig middag och det blev en pasta med vitt vin, chili, zucchini och räkor. Måste dela receptet med er pga det var sååå enkelt och väldigt smarrigt!!!! Om det är någon av er som har dålig fantasi (precis som jag) när det kommer till matlagning och helst vill att någon ska säga åt dig precis vad du ska handla och sedan vad du ska laga. I så fall säger jag – prova den här pastan!!! Ni kommer inte bli besvikna 🙂

Börja med att hacka en rödlök och tärna zucchinin, fräs sedan i olivolja tillsammans med grillad paprika (köps på burk). Blanda ner lite tomatpuré och chiliflakes och fräs ytterligare någon minut. Blanda sedan ihop 1 1/2 dl matlagningsvin och 1/2 matsked majsstärkelse och häll i det, tillsammans med 2 dl vispgrädde i pannan. Låt koka någon minut och smaka av med salt och peppar. Hacka persilja och vänd ner tillsammans med frysta räkor i såsen, låt räkorna tina i såsen och låt koka ytterligare ca fem minuter. Et voilà!

Ska alldeles strax stänga ner datorn och ta min kopp te och förflytta mig till sängen. Har pillat med en inredningsartikel hela kvällen och snubblade över dessa vaser från designern Anissa Kermiche. SÅ FINA! Ska smita in på Liberty i London i helgen och kika närmre på dem.


1 kommentarer



En kommentar om “Helgen i åtta bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här