Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Veckans planer

17:40 | oktober 14, 2019

Hallå vänner! Jag kom precis hem och tänkte svida om till ett kashmirset och hoppa upp i soffan och fortsätta jobba ett par timmar. Jag tycker det är så mysigt att jobba kvällar ibland, när jag ändå inte har något annat för mig. Jag brukar vanligtvis vara rätt duktig på att lämna datorn på kontoret men den här veckan är min kille iväg så då kan jag lika gärna sitta och ströjobba om kvällarna. Funderar dock på att pausa och laga middag först, är så sugen på min kvällsmat så det kanske får bli en tidig middag i kväll.

Hela den här veckan kommer jag springa runt på både pressvisningar och möten så det kommer förmodligen sluta med kvällsjobb kommande dagar för att få ihop allt. På fredag eftermiddag åker jag till London för en helg ihop med mina två bästisar, och den helgen kommer verkligen lägligt. Ska bli så skönt att komma iväg och få spendera lite kvalitetstid ihop. Kommer dessutom lämna datorn hemma, vilket typ inte har hänt på en enda resa senaste året..

Tisdag: Kontoret hela förmiddagen, ska springa förbi ett presskontor på lunchen och kika på lite nyheter och på eftermiddagen har jag en fika inbokad med Mathilda på H&M och sen ett möte (och lite tisdagsbubbel) med Elin hos & Other Stories.

Onsdag: Pressfrukost hos Nelly, jobb på kontoret, vid lunch ska jag förbi Patriksson först för att kika på nyheterna och sedan Diplomat för en presentation av Custommade SS20. Efter jobbet ska jag träna boxning, det är min nya favorit!

Torsdag: Börjar morgonen med presentation hos Dagmar och Little Liffner, sedan blir det kontoret, ett stopp hos Levi’s, två eftermiddagsmöten och på kvällen middag med en tjejkompis.

Fredag: Jobba hemifrån tills jag åker till London!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här