Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Back home

17:12 | oktober 21, 2019

Klänning från & Other Stories

Hemma på svensk mark igen! Har haft en magisk helg i London med mina två bästisar. Åkte i fredags eftermiddag men när jag skulle checka in online vid lunch så kom jag på att mitt pass fortfarande låg hos polisen så blev tvungen att turbocykla och hämta ut det annars hade jag ju inte kommit iväg hehe! Bara glad att jag kom på det när jag fortfarande var hemma och inte när jag stod på Arlanda!

Men nu är jag tillbaka och redo att hugga tag i jobbveckan. Jag lämnade ju min dator hemma över helgen så kommer behöva jobba nu under kvällen, har redan betat av större delen av mejlinkorgen i alla fall så det är skönt.

Veckan är relativt lugn ändå, vilket är skönt. Jag kommer jobba hemifrån i morgon förmiddag då jag måste vara hemma och ta emot en lampleverans. Äntligen! Hoppas verkligen den kommer passa här nu! På kvällen ska jag bort på middag. Tis och ons blir det kontoret, har lite möten och luncher inbokat och ska försöka få till något träningspass med. Torsdag ska vi plåta en kampanj för Levi’s hela dagen och på kvällen ska jag förbi ett event för By Malina. Fredag blir det jobb på kontoret hela dagen och sedan tjejmiddag på kvällen, mexikanskt på Maiz. Hört så mycket gott om det stället så ska bli kul att prova. På lördag morgon åker jag hem till Halmstad för en blixtvisit! Yes så ser veckan ut! Nu ska jag boka biljetterna hem, installera min nya telefon och sedan riva av ett jobbrace. Ska försöka uppdatera er med lite bilder från helgen med <3


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här