Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Weekend in London

20:07 | oktober 22, 2019

God kväll! Skulle ju lyckas med den här uppdatering igår var tanken men somnade så fort jag la mig i soffan.. Så here we go!

Jag åkte direkt från flygplatsen till Claudias kontor för en quick fix innan vårt middagsbord på The Ned. Alice flyg var lite försenad så hon sladdade in lagom till att varmrätten stod på bordet. Åt en grymt god krabbravioli och pratade bort ett par timmar innan vi åkte hem och bäddade ner oss.

The Ned, 27 Poultry, London.

I lördags var vi uppe relativt tidigt, promenerade några kvarter, åt brunch i St John’s Wood och bara myste hela förmiddagen.

Därefter gick timmarna i ett. Vi sprang runt i några butiker, sprang på Harrods och Selfridges för att spana in väskor och gick på vintagejakt. Förra året när jag var i London fyndade jag ju mina Manolos i en pytteliten butik på en bakgata så den ville jag tillbaka till (i hopp om fler gömda skatter). Dessvärre blev det en besvikelse, antar att man inte kan ha sån tur två gånger. Däremot provade jag den här jackan från Miu Miu inne på Pandora, riktigt bra vintagebutik om ni ska till London!

Pandora Dress Agency, 16-22 Cheval Pl, Knightsbridge, London 

Vi hade planerat vinlunch och bokat bord på Isabel men då vi fastnade lite i trafiken med taxin så blev det snarare som en förtidig middag. Tror jag ringde tre gånger och flyttade fram bordet pga så försenade. När vi äntligen kom fram brände vi av Bellinis, smårätter och skvaller. Vi hade ju trots allt ett par månader att catch up.

Isabel, 26 Albemarle St, Mayfair, London

Alice och Claudia <3

Mina bästisar sedan sju års ålder <3 Herrreeegud vad vi varit med om mycket tillsammans! Evigt tacksam för dessa tjejerna!

Jag hade på mig en ny favorit från Baum und Pfertdgarten. Ganska somrig men stylade den med sneakers och herrkavaj så tyckte den funkade bra för en dag på stan.

På kvällen var vi hemma, åt ostar, chark, drack vin, fixade oss och vid 23-tiden satte vi oss i en taxi för att dansa lite. Fotade ingenting sedan förutom ett par suddiga videos. På söndagen tog vi sovmorgon och åt sedan sen lunch på Chiltern Firehouse, sedan vinkade vi av Alice som skulle flyga hem till Göteborg och vi handlade med oss indiskt och åt middag framför en film. Bästa tänkbara helgen <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Weekend in London”

    Wow, så fin den gula klänningen är!

    Svara

    Åh, jag vill också åka till London ^^

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här