Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Senaste veckan i bilder

15:47 | november 4, 2019

Hello gänget! Senaste veckan har verkligen flugit förbi! Har varken haft tid eller ro att uppdatera er här men ska försöka få till lite mer uppdateringar den här veckan. Har en ganska lugn vecka, något möte per dag, lunchevent, träning osv osv. I morgon ska jag på en frukost för Filippa K Soft Sport x Mateus, sedan lunch med Jane Koenig och efter det ska jag snabbt förbi H&M showroom för att kika på designsamarbetet med Giambattista Valli. Däremellan mellanlandar jag på kontoret och är sedan där resten av eftermiddagen.. Ons, tors blir heldagar på kontoret förutom lunchmöten och ev något träningspass. På fredag ska jag på en frukost hos ATP Atelier och därefter direkt till kontoret.

Jag har ju ändå samlat på mig lite bilder från vad jag haft för mig förra veckan så jag tänkte att vi kunde kika på det.

Förra lördagen hoppade jag på första flyget hem för en helg hemma på västkusten. Mina kusiner som inte bor i Sverige hade ju höstlov så det var mest för att träffa dem.

Tog det bara väldigt lugnt hela helgen. Gick långa promenader på stranden, åt middag framför brasan, hade sovmorgon och kramade om familjen.

Jag har varit på en frukostpresentation för danska märket Munthe. Såg deras visning när jag och Uchenna var i Köpenhamn för modeveckan i vintras och älskade verkligen hela kollektionen! De presenterade sin kollektion för SS20 på Sven Harrys konstmuseum och det var en hel del riktigt fina plagg!

Bjöd över min vän Hanna på bubbel & fish taco nu när jag fått upp både gardiner och taklampa hehe! Nu ska bara matstolarna uppdateras också 😉

Varit hos Maria på Flattered och ätit frukost, provat skor och fått en presentation av SS20 i skoväg. Kommer så många fina nyheter, här är ett par favoriter som är ur ett samarbete med Débora Rosa!

En annan sko jag garanterat kommer ge en chans nästa vår är flip flopen med klack! Nu ska jag springa iväg på ett eftermiddagsmöte innan jag rundar av, åker hem och äter middag ihop med min kille som äntligen är hemma efter tre veckor i Spanien!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här