Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Senaste veckan i bilder

18:12 | november 13, 2019

Byxor HÄR, Topp HÄR

Hallå gänet!!! Dags för min veckouppdatering hehe! Jag sitter på kontoret och ska jobba undan någon timma till. Avbokade precis min träning i kväll med pga känner mig inte helt 100 och har en tjejmiddag på fredag som jag INTE vill missa hehe. Så ska nog åka hem sen och lägga mig på soffan, äta taco-rester och se paradise hotell istället. Perfekt onsdagskväll om ni frågar mig.

Men innan dess spolar vi tillbaka till förra tisdagen! Då var jag på ett så trevligt träningsevent tillsammans med Filippa K och Mateus. Blir så glad när jag får inbjudningar till träningsevent haha (händer alldeles för sällan) men då blir det i alla fall lite träning i min vardag. Det var faktiskt första gången jag tränade i Filippa K Soft Sport och jag älskade det! Kläderna var magiska. Och sömlösa, det gillar man ju! Så dem kan jag varmt rekommendera för er som är på jakt efter nya träningskläder 🙂

Därefter åt vi alla frukost ihop, (så klart på porslin från Mateus). Och jag spanade in en ny uppsättning tallrikar som jag behöver till hemmet. Har börjat samla på mig en del fat och skålar från Mateus så tänkte även uppdatera med ett gäng nya tallrikar i samma färg.

Har sprungit runt i nya favoritmössa från Carin Wester. Obeskrivligt skön.

Varit på lunch på Operakällaren med Jane Koenig. Ny ring till vänster! Och till höger är lite nyheter som kommer snart. Visst är hoopsen med pärlorna så fina?

Suttit på kontoret med den här pinglan. Känns som att man sitter och jobbar mitt i natten så fort klockan slår 16 tycker jag, bara för att det blir så satans mörkt. Vi har dessutom så dåligt med belysning inne i vårt rum så jag blir extremt trött på eftermiddagarna. Då är det skönt att man kan mingla sig ut till loungerna och hänga.

Har fått hem drömbootsen från Arket! Äntligen! Har längtat efter dessa i flera veckor. Tror tyvärr de redan är slutsålda men såg att Stories har liknande boots inne, här hittar ni dem!

I fredags var jag hos favoriterna på ATP Atelier och åt frukost och lyssnade på ett samtal mellan Maj-La och Carina Seth Andersson. De har precis släppt en scarf tillsammans som de berättade om. Här hittar ni den!

Tycker ATPs miniväska är så gullig, nästan så man vill slå till på en som prydnad för tyvärr vet jag inte vad skulle få plats med i den..

Fick hem ett så fint bud från Lumene! En cocktail för ansiktet med mitt namn på! Och världens finaste blombukett! Precis vad min torra vinterhy behöver! Tack för det Lumene <3

Och igår började jag dagen med frukost på Bank Hotell för att fira att den goingen har släppt en smyckeskollektion för Safira! HEJA! Jag har ju fått se sneak peaks på proverna i flera månader nu och jäklar vad bra det blev. Slutresultatet är verkligen otroligt! Och dessutom är allt i så fin kvalité med så det ska bli kul att bära!

Här hittar ni alla smycken!

Jag har redan beställt både ett armband (likt det ovan) och ett par örhänge med sötvattenspärlor!


1 kommentarerEn kommentar om “Senaste veckan i bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här