Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

08:25 | november 14, 2019

+ Created with APPRL

Så klart jag har lite nytt på näthinnan. First up! Har ni inte provat Exuviance än det dags att göra det. Jag klämde ur det sista ur min nattmask igår och funderade seriöst på vad jag ska använda nu. Jag har så mycket krämer hemma jag borde hugga in på men vill bara ha Exuviance nu. Har blivit kräsen så är det bara! Förutom den så har jag precis fått hem den här ögonkrämen från Ole Henriksen som jag hört så gott om! Känns som att varannan person jag pratar hudvård med nämner den, så det ska bli kul att testa! Återkommer med rapport om jag upplever någon magi.

Och bootsen jag pratade om igår! Jag har inte kunnat använda dem än för har sjuka skavsår på vaderna som jag fått av ett par andra boots. Jag får nog avvakta lite tills det läkt. Tänk att man (JAG) ständigt har skavsår, spelar liksom ingen roll vilken årstid det är! Kan enbart ha sneakers nu, och jag är redan så trött på det!

Mer då? Hade jag haft 18 000 över att spendera hade jag unnat mig jackan från Prada. Herregud vad det skulle svida dock, så det kommer absolut inte hända. Behöver hålla i pengarna för lite ny inredning istället. I förrgår impulsshoppade jag en ny tavla dessutom, det händer väldigt sällan längre att jag handlar på impuls men den här tavlan skrek mitt namn!

Nu ska jag fortsätta jobba lite innan jag åker in till kontoret <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här