Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

17:52 | november 19, 2019

Trenchcoat, Envii. Blus, Custommade. Väska, Chanel via Vestiaire Collective

Jag är tillbaka på kontoret, finally! Mitt halsont utvecklades till en rejäl förkylning efter i fredags så jag har legat blixtstill i soffan med feber i tre dygn. Då är man extra tacksam för tjänster som Netflix och Mathem alltså! Finns inget tråkigare än att vara sjuk tycker jag, blir helt galen av att bara ligga hemma i flera dagar utan att prata med folk eller göra någonting.. Har pratat oavbrutet med alla runt omkring mig idag, tur jag var bjuden på inte bara ett utan TVÅ event haha.

Önskelistan för veckan? Jag surfar ju runt ganska mycket på diverse sajter och fönstershoppar därför en del. Det jag gillar brukar jag spara ner och oftast resulterar det i en moodboard likt denna. Bara för att det är roligt och kanske får ni lite inspiration med :). Zara har precis släppt en limiterad smyckeskollektion och den innehåller precis alla smycken jag vill bära just nu, här hittar ni den! Är helt inne på brunt just nu och den här rocken från Envii är perfekt att bära som ett innerplagg under vintermånaderna. Något jag också vill ha är en fjädertopp från The Attico, drömmer om den här som Camille Charriere bär på bilden, men får nog vänta på att Mango eller Zara släpper något liknande. Till dess piggar jag gärna upp mörkret med en gul blus signerad Cumstommade.

Nu ska jag strax runda av på kontoret och ta mig förbi mataffären innan jag åker hem och möter upp min kille som äntligen är hemma.


1 kommentarerEn kommentar om “On my mind”

    Den vita blusen är helt min stil! Så jäkla snygg!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här