Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Senaste veckorna i bilder

20:30 | november 28, 2019

Jag har inte hunnit uppdatera flitigt här senaste veckorna men det blir som det blir i hektiska perioder. Men jag har samlat på mig en del bilder så tänkte vi kunde kika på vad jag haft för mig senaste tiden.

Förra veckan var jag inbjuden på en dundermysigt frukost med Petra och Kicks. Vi började morgon med julfrukost och mys på Bardot och sedan fick vi klämma och känna på Kicks stora beautysortiment och slå in julklappar till nära och kära. Så lyxig morgon!

Hade den här härliga skåningen vid bordet, Anna! En ganska nyfunnen vän här i branschen!

Hunnit med event med ett favoritmärke när det kommer till bra basics! Det var Carin Wester som presenterade sommarkollektionerna över en smarrig lunch!

Fått hem en present från bästa & Other Stories! Måste visa er!

Har hängt ganska mycket i Mood Gallerian och Adoore och Nellys pop-up! Nu har de äntligen slagit upp portarna och kommer ha öppet hela helgen och nästa så pass på att smita förbi för att hitta den perfekta nyårsblåsan!

Ny blå favoritrock från 2NDDAY SS20

Har hjälpt till med att fixa i ordning butiken, packa upp alla kartonger med kläder och pyssla med allt som ska ordnas där inför öppningen som var idag!

Senast in på inredningsfronten är ett print från Marta Leyva, en spansk konstnär som jag upptäckte på ett event tidigare i våras. Älskar hennes illustrationer och jag kunde inte bestämma mig för bara ett så det gick bli sex stycken likt en moodboard. Tycker den gjorde sig bra där!

Fredagens bubbellunch med Carro <3

Tidigare i veckan testade jag ”BMN Trampolin” på The Place Stockholm. Största delen av passet hoppar man på trampolinen och tränar både kondition och koordination. Min koordination var inte särskilt imponerade, får hoppas det blir bättre desto mer man gör det. Jag älskade dock att det var så mycket kondition, jag är dålig på både löpning och cykling (eller tycker inte det är roligt alls) så jag tycker det är svårt att få in kondition i min träning men det här kommer jag definitivt göra fler gånger! Ska nog försöka lura med en kompis redan nästa vecka!

Här kan ni komma en klass om ni är nyfikna!

Som ni vet äter jag ju fish taco, koriander, lime och mexikanska smaker och det känns som att vi äter olika varianter på fish tacos och mexikanskt var och varannan dag här hemma. Men jag älskar det, får inte nog! Så när jag testade nya appen Favo tidigare i veckan beställde jag deras ”talloumi”, tacos med friterad halloumi till lunch. Blown away för att det var så gott! Åt samma idag igen, kan inte hejda mig!

Igår hade vi ett litet öppningsevent i butiken så vi preppade för det hela dagen. Det blev verkligen hur bra som helst tycker jag och Petra och Uchenna har gjort ett fantastiskt jobb på så kort tid!

Det är så mycket fina klänningar i den här kollektionen, jag provade igenom nästa hela för att hitta min favorit, kan ni gissa vilken?

TAADA! Jag bar den rosa statement dress igår under eventet men det blev en annan färg sen som fick följa med hem! Vet fortfarande inte om jag gjort rätt val av färg, tyckte alla var magiska! Men längtar efter att använda den, kanske blir det redan nästa helg!

Det var de två veckorna i runda slängar. Nu ska jag äta middag i soffan. Puss! Hörs snart igen < 3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här