Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Tips på julklappar

10:00 | november 30, 2019

I går spenderade jag morgonen med att bråka med min hårddisk och minnet på min dator, men när jag äntligen lyckades frigöra cirkus 30 gb kunde jag leka obehindrat i Photoshop. Det resulterade i en stor julklappsguide som (om jag får säga det själv) blev riktigt bra. Här är ett smakprov, men här hittar ni hela <3

Om det är så att ni inte gjorde av med hela budgeten under Black Friday och fortfarande har några julklappar att klura ut så hoppas jag att ni kan få lite inspiration!

Trevlig helg gänget <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här