Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Cyberspace wishlist

19:16 | december 2, 2019

Sitter i soffan och kvällsjobbar lite, oftast när jag behöver fylla på med inspiration bläddrar jag i mina sparade album på Instagram och det här är mina senast sex sparade bilder. Har länge velat besöka Hôtel Les Roches Rouges i sommar, hotellet dyker upp regelbundet i mitt flöde på Instagram och gör mig inte mindre sugen på att boka ett par nätter där i sommar.

En färgkombination jag är sugen på att bära just nu är rött och mörkgrönt, kan det vara för att det snart är jul? Har kikat på den här lilla väskan från BOYY länge nu, egentligen i en blå färg men börjar bli mer sugen på den här nu. Ihop med den här fina klänningen från Rotate. Eller den lilla drömmen från Chanel…..

Ska ner i källaren nu i kväll och plocka fram alla vinterjackor, har ett gäng favoriter som är redo att dammas av! Vi hörs mer i morgon <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Cyberspace wishlist”

    Här finns det en hel del jag villhöver jag med

    Svara

    Här är en hel det jag villhöver jag med !

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här