Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Senaste dagarna i bilder

17:33 | december 4, 2019

I helgen provade jag den här masken från Exuviance ”Detox Mud Treatment”. Jag är fortfarande ganska försiktig när det kommer till hudvård och tycker det är kul att prova nytt men avstår från syror och andra aktiva ämnen som jag inte vet hur min hy reagerar på. Men har sedan start älskat Exuviance produkter och de har så många bra masker som rengör på djupet! Bästa!

I fredags lagade vi Quesadillas och kollade på semifinalen i Idol. Älskar mexikanska smaker och i den här hade vi chiliaioli, massa koriander och pico de gallo! 10/10 poäng!

Mer i helgen? I lördags stannade jag inne hela förmiddagen och städade lite. Smårensade i garderoben och samlade ihop kläder och skor inför nästa bloppis, som jag hoppas blir någon gång ASAP!

Senast in i garderoben är den här gulliga miniväskan från Nelly.

På kvällen åkte vi in till stan och åt middag med ett gäng vänner, bowlade och spelade biljard på en pub. Hade tyvärr inte klackarna på mig men längtar för mycket tills jag kan använda dem så var tvungen att dra på mig dem hemma. Gör ni också så ibland? Jag har tyvärr råkat paja nageln på min stortå därav det gigantiska plåstret… Får gå så i några veckor till verkar det som men ändå glad att det hände den här tiden på året. Skulle gråta om jag skulle behöva gå runt i stängda skor under sommaren!!!

Igår hängde jag på låset till Case Factory för att gratta och krama om fina Michaela som släpper en kollektion för Case Factory. Favoriten blev den här i en magisk babyblå färg. Här kan ni kika på hela kollektionen!

Därefter skyndade jag vidare till Kungsholmen för att följa med Karin och prova brudklänningar. Heerrrregud kan knappt förstå att jag är såhär vuxen med vuxna vänner som ska gifta sig och föda barn?!!

Längtar så mycket till bröllopet i sommar! Min första vän som gifter sig <3

Sen trillade vi in på Bar Nombre, beställde rödvin och plockmat och pratade oss igenom alla tänkbara ämnen under bröllopskategorin!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här