Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

17:05 | december 5, 2019

+ Created with APPRL

Mellanlandar på kontoret och ska strax iväg på ett sista möte innan jag åker hem.

Nästa vecka är ganska hektiskt och jag tror har tre julbord inbokade dessutom. Då vill jag bära glitterklänningar och festliga attribut. Den här väskan från Arket är perfekt om man snelgat åt Bottegas Pouch Bag men vill slippa bli ruinerad. Och jag har ett helt gäng festliga blåsor som hänger i garderoben och väntar på att komma ut på stan så planerar att klä upp mig ordentligt haha. Är så sugen på en tunnare guldkedja med, att bära till vardags så det är jag på jakt efter just nu. Och belysning till hemmet! Att det ska vara så svårt och hitta fina golv- och bordslampor…


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här