Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Veckans planer

20:10 | december 10, 2019

Kände att den här klänningen förtjänade ytterligare lite uppmärksamhet! Tycker den här så fin och älskar färgen! Och puffärmar! Den kommer från Lars Wallin och finns här!

Jag har jobbat hemifrån hela dagen, precis vad jag behövde efter en helg med alldeles för lite sömn. Har preppat artiklar, filat på presentationer och jobbat ikapp mejlen. I morgon ska jag på mitt första julbord och på fredag har vi middag med hela kontorsgänget, resten av veckan jobbar jag på kontoret, tar igen träning, äter middag med vänner och går på julmarknad. Ska även försöka hinna julpynta och städa hemma innan helgen!

Nu ska jag packa upp min resväska och sen springa över till våra grannar och förhoppningsvis boka nyårsresan, hörs mer i morgon <3


1 kommentarerEn kommentar om “Veckans planer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här