Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Senaste veckan i bilder

15:44 | december 23, 2019

Ska vi kika på vad jag har haft för mig senaste dagarna? Hela förra veckan bara sprang förbi, lämnade datorn på kontoret hela veckan så har inte ens hunnit kika in här! Men nu ska vi ta ikapp det! Jag har varit på julbord med Foreo som vi jobbat med under året. Ett varumärke som jag själv tycker väldigt mycket om. Har ni testat deras produkter än?

Jag har fått hem en ny lampa som jag är så nöjd över. Har budat på Tradera som en galning senaste veckorna för att få tag i en den, så äntligen landade den hemma, i en ljusrosa färg!

I söndags spenderade vi hela dagen ute på Djurgården och Skansens julmarknad. Julkänslorna bubblade efteråt <3

Har hunnit med ytterligare ett julbord, tillsammans med Team Forni på Ulla Winbladh. Så mysigt att vi har sommaravslutning och julavslutningar, känns som man säger hejdå till sina klasskompisar innan man går på jullov nästan <3 Så glad över att dela kontor hela dagarna det här fantastiska gänget!

Och sen har jag firat lillajulafton med mina Halmstadvänner. Vi spelade julklappsspelet och pratade bort hela kvällen över rödvin och chokladtryffel <3

I fredags eftermiddag hade jag en ansiktsbehandling hos Exuviance inbokad. Så lyxigt! Visste ni att man kan göra en del behandlingar i Kicks butik i Gallerian? Ni vet ju att jag tycker om deras produkter sedan innan och nu har jag en hel lista på nya produkter att testa!

I lördags var jag ute på Värmdö hela eftermiddagen och firade minijul med familjen. Jag ska vara i Täby med min killes familj i morgon på julafton så vi åt julmat och hade lite presentutdelning i lördags istället <3

I går storstädade vi, bakade julgodis och såg julfilmer. Perfekt uppladdning inför julafton!

Har blivit kiddad med nya skidkläder också, så nu är jag redo för nyårshelgen i Åre! Perfekt julklapp! Tack snälla för det Colmar och Spalt <3

Nu ska jag betala räkningar och jobba undan det sista innan jag checkar ut för några dagars ledighet och julfirande! Hoppas ni får en underbar jul fina ni <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Senaste veckan i bilder”

    Så fin lampa!! Vet du vad den heter?

    Svara

    Visst är den! 😀 Sök på Murano swirl på Tradera, brukar finnas annonser ute där!
    Kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här